Így a tanév vége felé, és közben ágazati vizsgára készülve sem szegte kedvünket semmi, hogy a gyakorlati nap reggelén nagy lelkesedéssel érkezzünk a tankonyhára. Éreztük, hogy a mai nap folyamán valami újat tanulhatunk meg. Így is lett, a hagymás rostélyos elkészítésének fortélyait sajátíthattuk el, és isteni finom Virgin mojito koktélt kevertünk. Ugyanakkor a szokásos tányérfogás versenyünket sem hagytuk ki, amely keretében tovább gyakoroltunk. Hogy felfrissítsük az agyunkat, a borvidékeket ismételtük át, egyre jobban megy mindenkinek. Hatalmas örömmel ültünk le az asztalhoz elfogyasztani mindazt, amit készítettünk. Igazán fenséges ízek kavalkádját élvezhettük, nagyon finomra sikerült a hagymás rostélyos, mellé pedig elfogyasztottuk a Virgin mojitokat. Mindenki tele hassal, új ismeretek birtokában, elégedetten indult haza a tankonyháról délután.
Berki Tíria Blanka 1/9. c