Negyedik alkalommal rendezett Gasztrotalit a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. Összesen negyven somogyi termelő kínálta portékáit a séfeknek, vendéglátósoknak Kardosfán. A Siófoki Szakképzési Centrum Marcali Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának szakács tanulói finom kóstolókat készítettek a vendégeknek oktatóik vezetésével. Az egyik legkelendőbb finomság a zöld diós, birs lekváros kecskesajt volt – pálcán tálalva. A szakmai segítséget és a fotókat egyaránt nagyon köszönjük a marcali Mester Cukrászda csapatának!
A sonline.hu beszámolója az eseményről: https://www.sonline.hu/kozelet/helyi-kozelet/sefek-randiztak-termelokkel-a-kardosfai-gasztrotalin-1909590/?fbclid=IwAR2nBA81OWIJ_o5SSF9Lh5Pc-8OJcgTivYEc8_yueBAVT-wWE19n159gklE