A SVÉT folkTREND -Szakácsverseny döntőjéről épphogy lemaradtak szeptemberben iskolánk szakács tanulói, de mivel csupán nüánsznyi különbség miatt esett másra a választás, most lehetőséget kaptak arra, hogy a SVÉT egyesület zsűrije előtt készítsék el az ételeiket.
A két végzős diák – Bogdán Ilona és Lőrincz Míra – vadételeket tálaltak Ruprecht László és Hézl László séfek elé. Az előétel vadmájpástétom idénysalátával és vinegrette öntettel, míg a főétel sous vide-ált dámvad gerinc vargányás nudlival és vörösboros vad-barnamártással volt.
A szakmai zsűri nagyon elismerően nyilatkozott, és magas szintűre értékelte a szakács tanulók munkáját, jutalmazásukról a későbbiekben tájékoztatják az iskolát.
A bemutató főzés helyszíne a Marcali Tancentrum volt, a diákok felkészítői Ható András és Mészáros Zoltán.
Gratulálunk a tanulóknak és felkészítőiknek!