Siófoki SZC Marcali Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Írta: rgaz - 2012. augusztus 26, vasárnap - 16:28:16

ketkerek2012.jpg
Május 12-én második alkalommal rendeztük meg a „Két keréken a város” elnevezésű kerékpáros akadályversenyt. A reggeli indulásnál 7 csapat vette fel a rajtszámokat. A regisztráció után mindenki rövid rejtvényben kapta meg a kezdő állomás helyének leírását. Az eligazítás után némi kenyérlángossal „legyőzésével” melegíthettek a versenyzők és a rendezők. Ezután mindenki elindult a számára kijelölt helyszínre, ahol a feladatok megoldása után a következő állomás helyét kellett megfejteni. A feladványok többsége utalt arra, hogy 2012 az olimpiai év is. Természetesen a kerékpáros közlekedés szabályai is helyet kaptak a feladatok között.

Ízelítő a versenyzők által leküzdendő akadályokból:
·                  kerékpáros akadálypálya
·                  olimpiai totó
·                  Activity, ahol sporttal kapcsolatos fogalmakat kellett kitalálni
·                  kerékpáros KRESZ-teszt
·                  csavarválogatás (anyázás)
·                  egy kitalált érettségi tablón a „ballagók” felismerése
·                  traktoros lövészet
·                  népi játékok teszt
·                  kerékpárfelni kergetése
·                  Stb.
Az eredményhirdetés után babgulyással pótolhatta mindenki a nap folyamán elvesztett kalóriákat. A résztvevők egy vidám, szórakoztató délelőttöt töltöttek együtt, és mindenki jól érezte magát. Aki nem hiszi, jövőre személyesen győződhet meg róla.
Rendezvényünket támogatták:
·                  Marcali Város Önkormányzata
·                  Industrie Elektrik Kft.
·                  Zsiga-Szeró
·                  GYÉK 2000 Kft.
Köszönet a támogatóknak és minden közreműködőnek.  
A rendezők nevében: Bodrogi Csaba
A fotóalbum megtekinthető ITT!
Írta: rgaz - 2012. május 14, hétfő - 09:06:00

viz20120322.jpg
A Marcali Telephelyen a TÁMOP 3.1.4. program keretében megkezdődtek a víz világnapi programok. Március hónap tanórái, tanórán kívüli foglalkozásai a víz, a vízvédelem jegyében teltek.
Fotógalária megtekinthető ITT!
Írta: rgaz - 2012. március 26, hétfő - 07:49:42

bikekicsi2012.jpg
Tisztelt Marcaliak!

2012-ben is megrendezzük a nagysikerű, hagyományteremtő kerékpáros akadályversenyünket.
Ez alkalommal se gondoljatok, gondoljanak semmiféle „cirkuszi produkcióra”. A kerékpár most is csupán sportos jelleget kölcsönöz a rendezvénynek. Az akadályokat a különféle játékos, szellemi és egyéb feladatok jelentik, amelyeket a város különböző pontjain elhelyezett állomásokon kell „leküzdeni”.
Írta: rgaz - 2012. február 14, kedd - 13:41:26

szalag2012.jpg
A Marcali telephelyen 2012. február 3.-án rendezett szalagavató ünnepségről és az azt követő bálról készült fotók, megtekinthetők a fenti képre kattintva. 
Írta: rgaz - 2012. február 06, hétfő - 09:29:57

A MVÖ Széchenyi Zsigmond Szakközépiskola és Szakiskolája Marcali Telephelyének csapata 2011. október 26 –án a Vidékfejlesztési Minisztérium Szaktanácsadási Intézetének „A saját farmom mindig zöldebb” című workshopján szerepelt. A prezentáció 2. helyezést ért el, ez alapján kerültek a döntőbe, ahol összetettben a IV. helyet sikerült megszerezniük. Csapattagok: Frank Richárd, Németh Erik, Rózsa Dániel, Rózsa Richárd. Felkészítő tanár: Horváth Imre.
Fotók
Írta: rgaz - 2011. november 21, hétfő - 12:26:45

A Marcali Város Önkormányzat Széchenyi Zsigmond Szakközépiskola és Szakiskolája Marcali telephelyén a mai napon tartották, a pályaválasztó nyolcadik osztályosok számára, a nyílt napot.
A környék általános iskoláiból szép számmal (több mint 50 fő) jelentek meg érdeklődő fiatalok. A rövid közös tájékoztató után, a tornateremben berendezett kiállításon, a tanműhelyben és a tanórák látogatásán szerezhettek információt az iskola képzési profiljáról.
Fotók
Írta: rgaz - 2011. november 21, hétfő - 10:56:12
Írta: rgaz - 2011. november 18, péntek - 11:04:49
Oldal:  «1 2 3 ... 14 15 16