Siófoki SZC Marcali Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája


A Siófoki Szakképzési Centrum minden évben jutalmazza tagintézményei legkiválóbb diákjait és jubiláló pedagógusait. Az idei évben a siófoki Mandara Cafe-ban került sor az ünnepélyes díjátadóra. Iskolánkból Sági Cintia Viktória végzős gépi forgácsoló vehette át a „Centrum Kiváló Tanulója” elismerést. Cintia kitűnő tanulmányi eredményével, közösségi és művészeti tevékenységével, valamint sportteljesítményével érdemelte ki a díjat. Értékelték osztályfőnöke, Landi István tanár úr munkáját is.
Az iskola két jubiláló pedagógusát is köszöntötték. Pék Róbertné tanárnő és Kulcsár János tanár úr pályájuk kezdete óta az intézmény pedagógusai. Több mint 40 éves tevékenységük és hűségük jutalmaként vehették át az elismeréseket Szamosi Lóránttól, a Siófoki Szakképzési Centrum főigazgatójától.
 
A képek megtekinthetők ITT!
 
 
 
Írta: rgaz - 2018. június 11, hétfő - 11:43:57

Iskolánk meghívást kapott 2018. június 6-án a Künzelsau téren megrendezett Marcali Esélyegyenlőségi Nap programsorozatára.  A szervezők jóvoltából két osztályunk és kísérőtanáraik kipróbálhatták és megtapasztalhatták milyen egy fogyatékkal élő szemével a világ.
A programokban több segítő koordinált bennünket. Négy helyszínen párhuzamosan szerepeltek diákjaink és kísérőik.
Első állomásunk a SINOSZ program volt, ahol alapvető szavakat, mint például a szeretlek, a köszönöm, tanultuk meg egy jelnyelvi tolmács segítségével játékos feladatok és kártyák segítségével.   Második állomásunk a Máltai program volt, ahol többek között bepillantást nyerhettünk az autista gyermekek hétköznapjaiba. Harmadik állomásunk a látássérült érzékenyítő program volt, ahol bekötött szemmel kellett eljutnunk a Künzelsau térről a könyvtárig, fehér bottal. Itt találkoztunk a Braille-írással és írógéppel. Negyedik, és egyben utolsó állomásunk egy akadályverseny volt, ahol különböző ügyességi feladatokat kaptunk, amit bekötött szemmel, vagy éppen egy kerekesszékkel kellett teljesítenünk akadálypályán.
Számos tapasztalattal, érdekes és hasznos ismerettel lettünk gazdagabbak a nap során. Köszönjük a lehetőséget és az élményeket a Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesületének, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) Somogy Megyei Szervezetének és a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak.
 
 
A programsorozaton készült képek megtekinthetők ITT!
 
 
Írta: rgaz - 2018. június 07, csütörtök - 13:44:22

Május 26-án nyolcadik alkalommal rendezte meg a Siófoki SZC Marcali Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája a „Két keréken a város” játékos kerékpáros vetélkedőt. A kerékpárok ez alkalommal is a gyors helyváltoztatást és a kellemes testmozgást biztosították. A versenyt az állomásokon megoldott feladatok eredményei döntötték el. Idén Mátyás király és kora volt a feladatok központi témája. Hét csapat nevezett a megmérettetésre.

A verseny dobogósai:
   1.      Fekete sereg
   2.      A magas, a szőke és a Viki
   3.      Tekerem a piros biciklit  
 
A feladatok végére érve a kissé fáradt, ám annál lelkesebb csapatoknak nem kellett nagyon kínálgatni a babgulyást. A versenyzőknek arra is volt lehetőségük a helyszínen, hogy a helyi rendőrség regisztrálja kerékpárjukat.  
 
Köszönjük szponzoraink támogatását:
     ·         Európa Pék Kft.
     ·         Industrie Elektrik Kft.    
     ·         J.T. Ruhaipari Vámszabadterületi Kft, Nagybajom 
     ·         Vasáruk üzlete, Marcali (Horváth Béla)
     ·         Ziehl-Abegg Kft.     
     ·         Zsiga-Szero Kerékpárszaküzlet és szerviz.
Továbbá köszönet Szaka Zsoltnak és a Marcali és Környéke Hagyományörző Ipartestületnek az ajándék könyvekért, valamint a lebonyolításban nyújtott segítségért.
 
Találkozunk jövőre!
 
A vetélkedő képei megtekinthetőek ITT!
 
 
Írta: rgaz - 2018. május 31, csütörtök - 11:58:00

2018. május 16-17-én került megrendezésre a DUO-PACK tanulmányút Varasd és Bjelovár megyékbe, Horvátországba. Azon szerencsések közé tartozom, aki a Siófoki Szakképzési Centrum Marcali Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának delegáltjaként részt vehetett az utazáson, a Siófoki SZC és a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara jóvoltából. Első utunk Ludbreg városába vezetett, ahol mindenki pillanatok alatt a „világ közepén” találta magát. Második állomásunk az Inox Mont d.o.o. cég telephelye volt, ahol szakmai nyílt nap keretein belül, a cégvezetők jóvoltából, megnézhettük a gyárat (magasnyomású csövek és csőrendszerek gyártása), és láthattuk a diákokat gyakorlat közben. A város polgármestere is megtisztelt bennünket jelenlétével, örömmel üdvözölte csapatunkat. Utazásunk folytatásaként a varasdi gépgyártó- és közlekedési iskolát néztük meg. Az igazgató úr jóvoltából bepillantást nyerhettünk az iskola működésébe, gyakorlati oktatásába és programjaiba. Tanulmányutunk első napjának zárásaként a Horvát Kereskedelmi Kamara Varasd Megyei Kamarájába látogattunk, ahol szakértők, tanárok workshop keretein belül mutatták be a horvát oktatási rendszert. A kamara rendezvényének kiemelt célja a gyakorlati tudás átadása volt Magyarország és Horvátország között.   A tanulmányút második napján Bjelovar-Bilogora megye Bjelovár városa volt a célállomás, azon belül is a gépgyártással foglalkozó HITTNER d.o.o. vállalat. A gyakorlatvezetővel néztük végig a gyárat, a legkisebb alkatrészek gyártásától a teljes összeszerelésig, azaz a gépgyártás teljes folyamatába beleláthattunk. A gépgyártó vállalat megtekintése után a Horvát Kereskedelmi Kamara Bjelovár Megyei Kamarájánál tettünk egy rövid látogatást. Városnézés után, a bjelovári kézműipari iskolát kerestük fel, ahol megtekintettük az iskolában folyó gyakorlati oktatást. Láttuk a teljes gépparkot, majd bepillantást nyertünk az intézmény működésébe. Összességében hasznos tanulmányút volt, mindannyian számos érdekes tapasztalattal és élménnyel gazdagabban tértünk haza.                                                                                     
                                                                                                                                                                                      Hörnyéki Réka
 
A tanulmányút képei megtekinthetők ITT!
 
Írta: rgaz - 2018. május 23, szerda - 12:58:17

„Őrizd az embert magadban,
hogy jogod legyen a szóhoz,
hogy súlya legyen a szavaidnak,
hogy méltó maradj a munkához.”

Szép derűs napon ballagott el iskolánk hat végzős szakmacsoportja és két érettségiző osztálya. Ünnepeltjeink tanulmányi eredményeikért, szorgalmukért, közösségi munkájukért jutalomkönyveket vettek át.
„A jó szakma aranyat ér” gondolat jegyében jutalmazták partnercégeink ballagó diákjainkat. Az Európa Pék Kft., a Ziehl-Abegg Kft., az Industrie Elektrik Kft., az LBK-Gloves Kft (Fonyód)  és a Marylla Bőrdíszműgyártó és Kereskedelmi Kft. képviselői adták át ajándékaikat végzőseinknek. Iskolánk alapítványa ajándékutalvánnyal ismerte el a legjobb végzős tanulók munkáját.
Azt kérjük tőlük, hogy vigyék jó hírünket, s legyenek tisztességes és elégedett emberek.

A ballagás képei megtekinthetők ITT!

Írta: rgaz - 2018. május 07, hétfő - 09:45:41

  Az idei évben is megrendezték április 23-25. között a Szakma Sztár Fesztivált a Hungexpo területén az MKIK szervezésében. Az elhivatottságot fémjelző rangos eseménysorozat minden szakmát elsajátító diák életében a legnagyobb cél és kihívás, hogy versenyzőként részt vehessen a Szakma Sztáron. A szakmák legjobbjai mérettetnek meg az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny (OSZTV) és a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) keretein belül 43 szakképesítésben, ahogy az idén V. alkalommal megrendezett V. SkillsHungay Nemzeti Döntőn is, Budapesten.
 
 Iskolánk 8 tanulója és 2 tanára a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében vett részt a rendezvényen, ahol próbára tehették tudásukat, ügyességüket, interaktív feladatok, kérdőívek segítségével.

   A versenyek célja továbbra is a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése, a szakmatanulás népszerűsítése a fiatal generáció körében, melynek kiemelt üzenete:

„A jó szakma felér egy diplomával!”.


A fesztiválon készült képek megtekinthetőek ITT!


Írta: rgaz - 2018. április 25, szerda - 08:41:18

Az országos kezdeményezéshez csatlakozva immár második alkalommal rendezték meg a Szakmák Éjszakáját a Marcali Szakiban. A programok már délelőtt elkezdődtek, amikor közel 100 általános iskolás diák vett részt a Ziehl-Abegg Kft.-nél és az Európa Kenyér Kft.-nél szervezett üzemlátogatáson. Az esti órákban az iskolában és a Tesco áruházban várták az érdeklődőket. Az interaktív tanműhely-látogatások során az intézmény teljes képzési kínálatát megismerhették az résztvevők, és saját kezűleg próbálhatták ki a szakmai fogásokat. A rendezvény sikeresnek bizonyult, a programokon több mint 220-an vettek részt.
 
A Szamák Éjszakája képei megtekinthetők ITT!

Írta: rgaz - 2018. április 19, csütörtök - 08:12:00

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szervezésében Budapesten, a Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskolában rendezték meg az idei tanévben a pék szakma kiváló tanulója versenyt 2018. március 20-22. között. Iskolánkat Sárközi László végzős pék tanuló képviselte. A több napos esemény során írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsgafeladatokat kellett megoldani. Annak ellenére, hogy tanulónk eredményei alapján csak egy vizsgatevékenységből mentesült, rengeteg tapasztalattal, élménnyel tértünk haza, melyet a jövőben eredményesen tudunk felhasználni. Felkészítő tanárai: elméleti tantárgyakból Galuska Ilona, Lekics Valéria és Salamon Éva, míg gyakorlatból Keszi László volt. Tanulónknak gratulálunk, további eredményes munkát kívánunk! Köszönetnyilvánítás: Ezúton szeretnék köszönetet mondani Keszi Lászlónak (Kaposvár – Slendy Pékség), aki szakmai tudásával és bizalmával hozzájárult ahhoz, hogy tanulónk részt vehessen ezen az országos versenyen.

                                                                                Salamon Éva, szakmai tanár

 
A képek megtekinthetők ITT!
Írta: rgaz - 2018. március 26, hétfő - 11:28:31

A TÁMOP 3.1.4.C14-2015 pályázat keretein belül zajlott a harmadik nyelvi hét iskolánkban. Játékos vetélkedőre, szótározási és dalszövegkiegészítő versenyre jelentkezhettek 9-12. évfolyamos tanulóink. A programok között zászló - készítési verseny is szerepelt, melyre minden osztály nevezett.


A képek megtekinthetőek ITT!

Írta: rgaz - 2018. március 13, kedd - 11:14:00

Szakmák éjszakája
Szakmák Éjszakája 2018
2018. április 13. (péntek) 18:00-22:00 óra

Megnevezés                          SzakmacsoportKezdésKinek szól?
Készíts tésztát, majd formázd meg! Fonj kalácsot, tekerj kiflit!Élelmiszeripar18:00
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)

Pék vagy cukrász esetleg mindkettő? Melyiket választanád?Élelmiszeripar18:30
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)
Csodaszép csoki csecsebecsék készítése a Csoki Művek-ben.Élelmiszeripar19:00
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)
Termék puzzle. Az apró darabkákból rakj össze egy ínycsiklandozó finomságot!Élelmiszeripar19:30
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)
Számla nélkül nincs üzlet!- bizonylatok szerepe a kereskedelem világában Kereskedelem19:00
20:00
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)
Mérlegelj és árazz! – élet a mérleg mögött, avagy hogyan lehet egy vevő akár eladó isKereskedelem19:30
20:30
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)
El tudsz készíteni magadnak egy bőr tolltartót? Ülj le, és csináld meg!Könnyűipar19:00
20:00
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)
Ügyesen bánsz a tűvel és a cérnával? Oda mersz ülni a varrógéphez? Most bizonyíthatod!Könnyűipar18:30
19:30
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Felnőtteknek (18+)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)
Szeretsz enni? Szívesen készíted el az ételeket? Ha igen, itt a helyed!Vendéglátóipar18:00
19:00
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)
Vonzó számodra egy szépen megterített asztal? Szereted a kultúrált étkezést, a profi kiszolgálást? Vajon neked menne a tányérok egyensúlyozása?Vendéglátóipar18:30
19:30
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)
Ördög lakta lakok zárására használatos ördöglakat készítése. Az elme edzése és frissen tartása ill. felébresztése céljából.Gépészet19:30
20:30
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Felnőtteknek (18+)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)
Számítógépekkel vezérelt szerszámgépek (CNC) működésének bemutatása.Gépészet20:00
21:00
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Felnőtteknek (18+)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)
Tudod, hogy mi rejtőzik egy számítógép belsejében? Nálunk beleshetsz a titkok házába!Informatika20:30
21:30
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Felnőtteknek (18+)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)
Számítógépekkel vezérelt szerszámgépek (CNC) működésének ismertetése, gyártási lehetőségek.Informatika20:00
21:00
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Felnőtteknek (18+)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)

Üzemlátogatás. Hogyan lesz az ipari alapanyagból forgó villanymotor, amely szelet csinál? ZIEHL-ABEGG Motor- és Ventillátorgyártó Kft.Gépészet10:00
11:00
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Felnőtteknek (18+)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)

Üzemlátogatás. Hogyan lesz a lisztből kenyér? Hogyan készül a kakaós csiga és a túrós batyu? Milyen kemencékben készülnek a pékáruk? Balaton Kenyér KftÉlelmiszeripar10:00
11:00
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)

Ismerd meg iskolánkat, és a nálunk tanulható szakmákat! Bemutatkozó pultunknál minden kérdésedre választ kapsz!TESCO Marcali HipermarketKereskedelem18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
(30 perc)
Általános Iskolásoknak (1-6. osztály)
Felnőtteknek (18+)
Fiataloknak (14-18 év)
Pályaválasztóknak (7-8. osztály)

Élelmiszeripar
 
Pék, cukrász
 
Program rövid megnevezése
 1. Készíts tésztát, majd formázd meg! Fonj kalácsot, tekerj kiflit!
 2. Pék vagy cukrász esetleg mindkettő? Melyiket választanád?
 3. Csodaszép csoki csecsebecsék készítése a Csoki Művek-ben.
 4. Termék puzzle. Az apró darabkákból rakj össze egy ínycsiklandozó finomságot!
Program rövid leírása
 1. Lisztből, vízből, élesztőből, sóból tésztát kell készíteni, melyet rövid pihentetés után a kívánt alakúra kell formázni Amíg kel a tészta, addig teszt feladatot kell megoldani a kenyérkészítésre vonatkozóan.
 2. A kiállított eszközökből ki kell választani szakmák szerint eszközöket, majd csoportba rakni. Például pék, vagy cukrász szakma által használt eszközök. Vannak olyan eszközök, amelyeket mind a két szakma használ, illetve elhelyezésre kerülnek más szakmák eszközei is, tehát amelyek nem illenek egyik szakmához sem (például: kalapács).
 3. Zsírpapírból papírzsák készítésének elsajátítása. Csokoládé felhasználásának lehetőségei, ehhez kapcsolódóan a díszítőelemek elkészítése sablonok segítségével. A csokoládé előkészítéséről kiselőadás meghallgatása (temperálás)
 4. Puzzle-k összeillesztése, a képeken szereplő termékek felismerése és megnevezése, tészta csoportba sorolása. A feladatot időre kell megcsinálni, és az lesz a király/ királynő, aki a leggyorsabban hajtja végre a feladatot.
Program típusa.
 1. Szakmakipróbáló
 2. Bemutató
 3. Szakmakipróbáló
 4. Bemutató                                                                                                                             
Kereskedelem
Eladó
 
Program rövid megnevezése
 1. Számla nélkül nincs üzlet!- bizonylatok szerepe a kereskedelem világában  
 2. Mérlegelj és árazz! – élet a mérleg mögött, avagy hogyan lehet egy vevő akár eladó is
Program rövid leírása
 1. Számla és készpénzfizetési számla kitöltése, meghatározott termékek segítségével, bizonylat-mintákkal, árakkal. Bizonylatok jelentősége a kereskedelmi vállalkozások életében. A vállalkozások nyugta és számlaadási kötelezettsége. Mit jelent a halasztott fizetés?
 2. Különböző zöldségek és gyümölcsök mérése és árazása a feladat. Egységárakat mi adjuk, neked csak ügyesnek kell lenned. A gyorsaság és a pontosság számít. Hiba esetén újrakezdheted, de vigyázz! Nem áll rendelkezésedre végtelen lehetőség.  
Program típusa.
 1. Szakmakipróbáló
 2. Interaktív
 
                                                                                      

                                           
Könnyűipar
Női szabó
Bőrös  
 
Program rövid megnevezése
 1. El tudsz készíteni magadnak egy bőr tolltartót? Ülj le, és csináld meg!
 2. Ügyesen bánsz a tűvel és a cérnával? Oda mersz ülni a varrógéphez? Most bizonyíthatod!
Program rövid leírása
 1. Az előre kiszabott darabokat körbefonva bőr tolltartót lehet elkészíteni. A bőr illata, az alkotás öröme nagy élményt nyújthat az érdeklődőknek, és vonzerőt jelenthet a kézműveskedés, a bőrdíszműves szakma iránt.
 2. A női szabónak folyamatosan figyelemmel kell kísérnie a divatot, a legújabb trendeket. De akár ő maga is lehet designer! Sablon alapján szabás, majd a darabok összevarrása a feladat ezen a kihívást jelentő foglalkozáson.
Program típusa.
 1. szakmakipróbáló
 2. szakmakipróbáló

                                                                                                            

                      
Gépészet
Gépi-forgácsoló
 
 
Program rövid megnevezése
 1. Számítógépekkel vezérelt szerszámgépek (CNC) működésének bemutatása,
Program rövid leírása
 1. Kisfilmek nagyfiúknak! Érdekes munkadarabok gyártása. Alumínium bukósisak, szemüvegkeret készítése. Különleges megmunkáló központok bemutatása, pl. a legnagyobb, legtöbb szerszámot tároló, gyors szerszámcsere folyamata, több tengely mozgásának szimulálása stb.
Program típusa.
 1. bemutató

                                                                                                          

                       
Gépészet
Ipari gépész 
 
Program rövid megnevezése 
 1. Ördög lakta lakok zárására használatos ördöglakat készítése. Az elme edzése és frissen tartása ill. felébresztése céljából. 
Program rövid leírása 
 1. Huzalok hajlítgatása, tulajdonságaival való ismerkedés a férfias játékok egyik válfaja. Készülhet az ördöglakat, határokat csak az elme szabhat. A látványos IQ játék elkészítésében mindenki résztvehet. 
Program típusa. 
 1. Interaktív 


Informatika
 
Program rövid megnevezése 
 1. Tudod, hogy mi rejtőzik egy számítógép belsejében? Nálunk beleshetsz a titkok házába!
 2.  Számítógépekkel vezérelt szerszámgépek (CNC) működésének ismertetése, gyártási lehetőségek.
Program rövid leírása 
 1. Számítógép felépítése, főbb részeinek bemutatása. Hogyan lehet szétszedni a gépet, és - ami még fontosabb - hogyan lehet utána összerakni? Mit lehet tenni, ha elment a wifi? A résztvevők kipróbálhatják ügyességüket, bizonyíthatják hozzáértésüket.
 2. Dolgozz játszva a számítástechnika segítségével!  Egyszerű CNC vezérlőprogram ismertetése, 600 601 602 603 kódok jelentése, használata. Megmunkáló program készítése és az elkészült munkadarabok térbeli ábrázolása a program segítségével.
Program típusa. 
 1. Interaktív
 2. Bemutató

Ziehl-Abegg

 
Program rövid megnevezése 
 1. Üzemlátogatás. Hogyan lesz az ipari alapanyagból forgó villanymotor, amely szelet csinál?
Program rövid leírása 
 1. Tanműhely látogatás. A gépész szakmák alapszerszámainak, gépeinek bemutatása. Vedd a kezedbe és próbáld ki! Forgácsoló üzem, rácsüzem, öntöde, tekercselő üzem megtekintése. Belőled is lehet ipari gépész, gépi forgácsoló, vagy mechatronikai technikus!
Program típusa. 
 1. Üzemlátogatás

Balaton Kenyér Kft.
 
Program rövid megnevezése 
 1. Üzemlátogatás. Hogyan lesz a lisztből kenyér? Hogyan készül a kakaós csiga és a túrós batyu? Milyen kemencékben készülnek a pékáruk?
Program rövid leírása 
 1. A Marcali Kenyérgyárban az érdeklődők nyomon követhetik a kenyér és a pékáruk készítésének folyamatát a tésztakészítéstől, a sütésen át a finom, illatos termék asztalra kerüléséig. Nemcsak nézni, megkóstolni is lehet a kész termékeket!
Program típusa. 
 1. Üzemlátogatás

Tesco Marcali Hipermarket
 
Program rövid megnevezése 
 1. Ismerd meg iskolánkat, és a nálunk tanulható szakmákat! Bemutatkozó pultunknál minden kérdésedre választ kapsz!
Program rövid leírása 
 1. Eladó tanulóink egyik gyakorlati képzőhelyén, a marcali Tesco áruházban mutatkozik be iskolánk. Pultunknál megismerhetik képzési kínálatunkat, az iskolánkban megszerezhető végzettségeket, tanulási lehetőségeket.
Program típusa. 
 1. BemutatóÍrta: rgaz - 2018. március 09, péntek - 11:14:00
Oldal:  «1 2 3 4 ... 14 15 16 »